Adresse
Søvangsvej 1 DK-2650 Hvidovre
Telefon
(+45) 71 10 02 03
Mail
info@nordicwebdesign.dkFå en billig hjemmeside


Få en flot og billig hjemmeside

Nordic Web Design tilbyder dig en billig hjemmeside, som på trods af den billige pris er professionel og målrettet dit firma. Du vil få en billig hjemmeside, som altså både er moderne og brugervenlig.

Med en billig hjemmeside følger der en CMS-løsning med, som er både nem at gå til og er gratis for dig som kunde. Du vil naturligvis blive vejledt i, hvordan du håndterer vores CMS-løsning, og efter du har fået lavet en billig hjemmeside hos os, er du altid velkommen til, at kontakte os for at få råd og vejledning.

En billig hjemmeside hos Nordic Web Design, som samtidig er professionel og skræddersyet til netop din virksomhed betyder, at du vil opleve en hjemmeside, der ikke føles billig, men som tværtimod er smuk, overskuelig og professionel. Vi designer din billige hjemmeside, så den passer til både PC, Mac, Ipad, tablet og mobil – alt imens vi holder det inden for en billig pris.

Seneste hjemmesider - referencer

Adriat Vinimport
Alumi Lightdesign
NLP og Enneagrammet

Firma Hjemmeside

tekstforfatter

Meget mere end blot en firma hjemmeside

Billig hjemmeside hos Nordic Web Design

Uanset hvilken type virksomhed du driver, kan vi målrette din hjemmeside til det udtryk du øsnker dine skal se når de søger på internettet. Vi designer en billig hjemmeside, så den passer til netop dit firma. Vi lytter til dig, når vi laver din hjemmeside og du vil mærke, at dine ønsker og behov bliver mødt af engagement og indlevelse.

Vi udvikler din billige hjemmeside til en skarp pris, som er mærkbart konkurrencedygtig. Vi følger med i andre hjemmesidedesigneres priser på hjemmesider og kan konstatere, at du vil få en professionel hjemmeside til en pris, der ligger langt under normalpris.

Hos Nordic Web Design vil du opleve at få en billig hjemmeside, som er stabil. Når designet først er oppe at køre, så har vi meget fokus på stabilitet og tryghed for dig og din virksomhed.

Fuld service og support på en billig hjemmeside

Får du lavet en billig hjemmeside hos Nordic Web Design, giver vi dig support på din hjemmeside. Med en full service aftale vil du få webhotel, domænenavn, mail og CMS med til din professionelle og billige hjemmeside.

Vi har flere forskellige CMS-løsninger, som vi vælger specifikt ud fra de krav, du har til en billig hjemmeside. Men lige meget hvilken CMS, der bliver valgt, vil den være brugervenlig, og du vil have mulighed for selv at tilføje nye undersider, indsætte tekst, opdatere indhold, indsætte videoer og meget mere. Og vi vil naturligvis guide dig, så du får en flot hjemmeside, som du er tryg ved.

Vi er kreative, når vi designer din hjemmeside. Med øje for dine ønsker får du skræddersyet en hjemmeside, der passer til dit erhverv, og som du kan være stolt af. Vi følger udviklingen, så du kan være sikker på, at en billig hjemmeside lavet hos Nordic Web Design, er inklusiv de nyeste trends inden for hjemmesider.

Når din billige hjemmeside er færdigudviklet, vil den blive lagt på nettet med øje for søgeord, der passer til dit erhverv – så kunderne har nemt ved at finde netop dig og dit firma.

Kontakt os for et godt tilbud.

Skriv til os