Adresse
Søvangsvej 1 DK-2650 Hvidovre
Telefon
(+45) 71 10 02 03
Mail
info@nordicwebdesign.dk

Drej $ 10k til $ 1m om 3 år – Vigtige tips til e-handelssucces

[ad_1]

E-handelsverdenen er en af ​​de mest profitable industrier, der skal involveres i, men de store belønninger, der tilbydes, har ført til enorm konkurrence. En hurtig søgning af online butikker på Google afslører hundredvis af butikker, der sælger det samme. Nogle insider viden sammen med omhyggelig planlægning og dedikation er alt, hvad du virkelig har brug for at blive succesfuld.

Den bedste del af E-handel er den lille kapital, der er nødvendig for at komme i gang i forhold til den ubegrænsede potentielle omsætning. En initial investering på $ 10.000 kan resultere i en årlig omsætning på $ 1.000.000 + på kun 3 år. Dette kan virke en vanskelig opgave, men denne vejledning giver nogle nyttige tips, der kan hjælpe dig med at nå dette mål!

Website Design

Du har brug for en smuk hjemmeside for at være rentabel. Den konkurrencedygtige karakter af e-handel betyder, at dit websted skal skille sig ud. Alle de succesrige onlinebutikker har funktionelle og professionelle websider. De har brugt år og penge penge til at perfektionere deres websteder, så brug tid til at gå gennem de største online-butikker og indarbejde deres bedste funktioner i dit websted.

Opbygning af en professionel hjemmeside for under $ 10.000

En premium grafisk design og webudvikling selskab vil opkræve omkring $ 40.000 for et fuldt funktionelt og professionelt websted. Du kan få den samme kvalitet for under $ 10.000, hvis du følger disse trin.

1. Find et lokalt universitet, der har it-kurser og sætte en annonce på deres opslagstavler, der søger folk, der afslutter deres grader. Post-grad studerende har alle de nødvendige tekniske færdigheder, og de opkræver en tredjedel af kursen hos store virksomheder.

2. Brug en eksisterende open source indkøbskurv platform som Magento, så det meste af arbejdet er allerede blevet gjort.

3. Brug tid til at undersøge og designe egenskaberne på webstedet selv. Har en klar vision om hvad du vil, vil du spare tusinder, hvis du gør det selv, snarere end at betale din designer for dette.

Planlægning og forberedelse

nøgler til succes er at planlægge og forberede, før du starter. Hvert minut detaljer af virksomheden skal anerkendes og en handling er taget. Alt fra at håndtere henvendelser, forarbejdning af salg, gennem tilrettelæggelse af afkast skal planlægges ud til de mindste detaljer.

Stærke forbindelser med leverandører

Når du først er med i en distributør, gøre en indsats for at møde dem personligt eller i det mindste bruge tid på at tale med din salgsrepræsentant om din vision for din virksomhed. Hvis du har et godt forhold til din distributør, vil de aktivt hjælpe dig med at lykkes og nå dine mål. Du kan derefter anmode om speciel prisfastsættelse, som vil give dig en konkurrencemæssig fordel på markedet.

Gentag kunder

Så snart en stabil omsætning begynder at udvikle dit fokus bør vend mod din kundebase. Følgende taktik er et solgt udgangspunkt for at få dine kunder til at vende tilbage.

o Ugentlige nyhedsbreve med rabatkuponer og tilbud

o Automatisk e-mails sendt 1 og 2 måneder efter en ordre, der minder kunden om din eksistens

o Henvisningsprogrammer, der giver butikskredit til dem, der henviser venner til din butik.

Ved at følge disse tips og ved at have en stærk marketingkampagne, kan du vende en initial investering under $ 10.000 til en årlig omsætning på $ 1.000.000 på bare 3 år!

[ad_2]


Skriv til os