Adresse
Søvangsvej 1 DK-2650 Hvidovre
Telefon
(+45) 71 10 02 03
Mail
info@nordicwebdesign.dk

Er Selen en reel trussel mod UFT?

[ad_1]

I dag automatiserer de fleste organisationer deres testindsats for at spare både tid og omkostninger. Mens du automatiserer sine software testindsatser, har hver virksomhed mulighed for at vælge mellem forskellige testværktøjer, der er tilgængelige på markedet. Nogle af disse værktøjer er open source og gratis, mens andre er licenseret. På samme måde er funktionerne og funktionaliteten i de enkelte testautomatiseringsværktøjer også forskellige. Det er derfor; Det bliver vigtigt for virksomhederne at vælge de rigtige testværktøjer baseret på vigtige kriterier som testbehov, budget, tilgængelighed af kvalificerede ressourcer og teststyring.

Både HP Unified Functional Testing (UFT) og Selen er meget populære test automatiseringsværktøjer. Men testværktøjerne adskiller sig fuldstændigt fra hinanden hvad angår funktioner, ydeevne og popularitet. Som fremhævet af en række nyere rapporter, falder UFT's popularitet gradvist, mens Selen er kommet som pioner inden for software testrum. Dataene tyder tydeligt på den hurtigt voksende popularitet af Selen blandt QA-fagfolk og uafhængige software-testudbydere over hele kloden. Der er en række årsager til, at selen betragtes som en reel trussel mod HP UFT.

Hvorfor Selen påvirker markedsandelen af ​​HP UFT?

Open Source

Hver organisation ønsker at udvikle og teste sine softwareapplikationer uden at bruge mange penge. Det er derfor; et gradvist fald er noteret i populariteten af ​​licenserede software testværktøjer. UFT er i øjeblikket tilgængelig som et kommercielt og licenseret testautomatiseringsværktøj fra HP Software Division. Men Selen er tilgængelig som open source og fri software. Så brugere kan drage fordel af den bærbare software testramme uden at øge projektomkostningerne. Samtidig kan QA-professionen også benytte støtten fra et ekstremt aktivt samfund til at løse alle problemer og spørgsmål relateret til Selen.

Webbrowser Support

valg af webbrowser adskiller sig fra en bruger til en anden. For at gøre webapplikationen populær skal maker sørge for, at den kører på større webbrowsere uden fejl eller mangler. Så han vælger et testværktøj, som understøtter forskellige webbrowsere. Trods at være et kommercielt produkt understøtter HP UFT ikke forskellige typer og versioner af webbrowsere. Det bliver således svært for QA-fagfolk at vurdere applikationens udseende, følelse og ydeevne på tværs af mange webbrowsere. I modsætning til UFT understøtter Selen støtte til alle større webbrowsere, herunder Firefox, Chrome, Internet Explorer, Opera og Safari. Derfor vælger de fleste webudviklere i dag Selen at teste deres hjemmesider grundigt og effektivt.

Platform Support

Operativsystemerne understøttes af disse to software testrammer også afvige. HP UFT er designet til kun at teste softwareprogrammer i Windows-miljø. Så det understøtter kun et enkelt operativsystem, det vil sige Microsoft Windows. På den anden side understøtter Selen store større operativsystemer som Windows, Mac OS X og Linux. Cross-platform-funktionen gør det lettere for QA-fagfolk at bruge Selen til at teste webapplikationer i forskellige miljøer.

Programmeringssprogstøtte

Under anvendelse af UFT har testere mulighed for at skrive testskripter kun i VBScript. Som script version af VB programmeringssprog, er VBScript både enkel og nem at lære. Det gør det muligt for testere at skrive testskripter nemt og hurtigt. Men skriptsproget mangler de avancerede funktioner, der tilbydes af andre moderne objektorienterede programmeringssprog. Selen understøtter flere objektorienterede programmeringssprog, herunder C #, Java, PHP, Ruby og Python. Derfor gør rammen det lettere for QA-fagfolk at vedtage en objektorienteret tilgang til testautomatisering. Samtidig tillader det også testere at skrive test script i deres valg af programmeringssprog.

Støtte til IDE'er og testrammer

I dag bruger QA-fagfolk IDE'er at gennemføre og fremskynde test script udvikling. Men valget af IDE adskiller sig fra en tester til en anden. HP UFT tillader ikke at teste fagfolk at bruge deres foretrukne IDE. De er forpligtet til at udvikle test tilfælde ved hjælp af en enkelt IDE, dvs. UFT IDE. Selen, på den anden side, gør det muligt for testpersoner at vælge mellem flere udbredte IDE'er som Eclipse, Netbeans og Visual Studio. De har også mulighed for at bruge en række testrammer med Selen, baseret på deres valg af programmeringssprog. Disse IDE'er og testrammer gør det lettere for QA-fagfolk at reducere den tid og det arbejde, der kræves for at teste store og komplekse webapplikationer.

Reduceret udførelsestid

Alle tests inden for en bestemt tidsperiode undersøger QA-fagfolk muligheder for at skrive og udføre testskripter hurtigt. UFT bruger scripting tid ved hjælp af VBScript. Men det øger eksekveringstiden drastisk ved at tage hele belastningen på RAM og CPU. Det mangler også evnen til at køre flere forekomster eller tråde af applikationen samtidigt. På den anden side udfører Selen testskrifter i et hurtigere tempo. Det gør det også muligt for brugerne at køre forskellige forekomster eller tråde af webapplikationen samtidig på forskellige webbrowsere. Den lavere eksekveringstid og mulighed for at køre flere forekomster gør Selen meget populært blandt webudviklere og testere over hele verden.

Mulighed for at oprette komplet Test Automation Suite

HP UFT giver brugerne mulighed for at automatisere alle typer funktionstest ved hjælp af en enkelt GUI-grænseflade. Interface giver dem mulighed for at teste applikationens GUI-funktionalitet og forretningslogik eller back-end-tjenester. På den anden side giver Selen brugerne mulighed for at oprette en komplet testautomationssuite til webapplikation ved at kombinere Selen IDE og Selen WebDriver. Selen IDE kan bruges til at skabe hurtig bug reproduktion scripts, mens Selen IDE effektiviserer udvikling af browser-baserede regression automatisering test og suiter. De forskellige varianter gør også Selen-score over UFT.

Ved sammenligning af Selen og HP UFT skal brugeren fokusere på funktionerne i hvert testautomatiseringsværktøj. Til trods for at blive betragtet som pioner i software testrummet, kan Selen test kun bruges til web-baserede applikationer. Så den enorme popularitet af den bærbare webapplikationstestramme kan tilskrives den massive popularitet af hjemmesider og webapplikationer. På den anden side kan en virksomhed bruge HP UFT til at automatisere både desktop og webapplikationer. Det er derfor; det bliver vigtigt for brugeren at vælge Selen eller HP UFT i henhold til hans testbehov.

[ad_2]


Skriv til os