Adresse
Søvangsvej 1 DK-2650 Hvidovre
Telefon
(+45) 71 10 02 03
Mail
info@nordicwebdesign.dkFirma hjemmeside


Få en flot Firma hjemmeside

Nordic Web Design designer udelukkende firma hjemmesider.

Nordic Web Design har stort fokus på stabilitet og brugervenlighed. Vi skræddersyr gerne en løsning til dig, så du får den hjemmeside der passer til dit firma’s behov og økonomi.

CMS (Rediger i din firmahjemmeside)

Der kobles som udgangspunkt altid et brugervenligt CMS på din firma hjemmeside. Dette gør dig i stand til, at redigere indholdet i din hjemmeside. I CMS kan du også se en statistik med komplet oversigt over antal besøg på din firma hjemmeside. Vi udvikler også specieldesignet CMS til kunder som har behov for at kunne noget særligt, det kan være kundedatabearbejdning, udlejning af ejendomme, oprettelse og implementering af kundeordre m.m.

Fuld service og support

Vi giver dig fuld service og support på din firma hjemmeside. Du kan blot ringe eller skrive hvis du skal bruge hjælp til alt såsom mailopsætning, løbende rettelser og opdateringer til din hjemmeside. En full service aftale er typisk inklusiv webhotel, domænenavn, CMS og mail – du behøver alså ikke selv bruge hverken tid eller have viden om alt det tekniske.

Gratis råd og sparring

 

Ring til os på  71 10 02 0315 års erfaring i online markedsføring.

 

 Gratis rådgivning Ring bare.
  Garanti: God behovsafdækning – vi sælger ikke løsninger du ikke har behov for.
Få et godt tilbud - klik her

Seneste hjemmesider - referencer

Adriat Vinimport
Alumi Lightdesign
NLP og Enneagrammet

Firma Hjemmeside

tekstforfatter

Meget mere end blot en firma hjemmeside

Hosting / webhotel hos Nordic Web Design = stabilitet på din hjemmeside

Perfekt til virksomheder – en gennemsnits-oppetid på 99,9 %

Vi tilbyder professionel hosting af alle firma hjemmesider som Nordic Web Design har udviklet. Vi tilbyder flere forskellige løsninger, blandt andet en Entreprise løsning i samarbejde med Netgroup, som har blandt andre jubii, DR og Danisco på referencelisten. I tæt samarbejde med IBM og VMware har Netgroup opbygget en af markedets største, sikreste og mest fleksible virtualiserings platforme.

Lej vores fotograf!

Få taget billeder af dig selv, dine ansatte, ydelser eller produkter. Du er velkommen i vores studio i Valby, men vi kommer gerne ud til dig. Vores fotograf Mark Thyrring har mange års erfaring som erhvervsfotograf og har referencer såsom Lego, Tommy Hilfiger, Pandora, Lyreco og Cadada Goose. Kontakt os for tilbud og fremvisning af portfolio.

Tekstforfatning

Få skrevet alle teksterne til din firma hjemmeside af vores tekstforfatter

Det kan være en svær opgave at formidle, hvem man er, hvad man står for, og hvad man kan tilbyde på en letforståelig måde, der appellerer til alle ens målgrupper. Derfor har vi valgt at gøre livet lettere for dig, ved at have en tekstforfatter til rådighed, som du kan komme i direkte dialog med. Vores tekstforfatter er uddannet i International Virksomhedskommunikation og har gennem sit uddannelsesforløb arbejdet med blandt andet journalistik og ekstern kommunikation. En god tekst og et godt webdesign, er den perfekte genvej til flere kunder via din firma hjemmeside.

Tilbud på ny firma hjemmeside?

Skriv til os