Adresse
Søvangsvej 1 DK-2650 Hvidovre
Telefon
(+45) 71 10 02 03
Mail
info@nordicwebdesign.dk

 Lær at ændre bredden af ​​en Joomla-skabelon

[ad_1]

Mange gange som en Joomla-udvikler vil du støde på, hvad der ligner et meget simpelt problem, men faktisk er det ikke så nemt som du måske oprindeligt havde tænkt. For eksempel forekommer det at ændre standardbredden af ​​en skabelon til dit Joomla-websted, men hvor begynder du?

De fleste kvalitetsskabeloner har mulighed for at ændre bredden på skabelonen såvel som bredden af ​​sidekolonnerne. Når du ser skabelonets samlede bredde, skal du være opmærksom på, at dette inkluderer bredden af ​​eventuelle sidekolonner, der er inkluderet i skabelonen. Således, hvis en skabelon siger, at dens bredde er 962 pixels, og venstre og højre kolonner er 210 pixels hver, vil den midterste kolonne være 542 pixels bred.

I denne artikel vil jeg forklare, hvordan man ændrer den samlede bredde af en Joomla-skabelon, samt hvordan man ændrer bredden af ​​sidekolonnerne det kan være i skabelonen. Ved at oprette denne artikel har jeg antaget, at du har en opdateret version af Joomla installeret, og du er bekendt med administratorområdet.

Det første skridt er at få adgang til det tilbageliggende administrationsområde på dit Joomla-websted og gå til menuen "Udvidelser" og vælg derefter "Skabelonadministrator". Vælg derefter din standardskabelon, og klik enten på navnet eller klik på feltet ud for navnet, og klik derefter på "Rediger".

Du vil gerne notere den originale bredde af skabelonen og eventuelle sidekolonner, som de er, før du foretager ændringer, hvis du ønsker at vende tilbage til de oprindelige indstillinger. For at ændre en af ​​kolonnerne skal du kigge efter kolonnen i området "parametre", foretage din ændring og klikke på "Apply" og derefter se ændringen i forenden for at se, om du har opnået den ønskede virkning. Hvis du ønsker at ændre en anden kolonne, skal du bare gentage den foregående procedure i den næste kolonne.

Hvis du vil beholde sidekolonnerne samme bredde, men ønsker at ændre den generelle bredde af skabelonen, skal du bare ændre skabelonbreddeparameteren kun. Dette ændrer kun midtkolonnens bredde og efterlader andre som de oprindeligt var. Når du er tilfreds med den nye bredde, skal du klikke på "Gem" og derefter gå til forsiden af ​​dit websted, trykke på opdatering og se resultaterne. Bemærk: Ikke alle skabelonudviklere tilbyder disse parametre, men enhver kvalitetsskabelon skal have dem inkluderet i administratorområdet.

[ad_2]


Skriv til os