Adresse
Søvangsvej 1 DK-2650 Hvidovre
Telefon
(+45) 71 10 02 03
Mail
info@nordicwebdesign.dk

Mobilapptestning på tværs af platforme

[ad_1]

De avancerede værktøjer har gjort det nemmere for virksomhederne at oprette mobilprogrammer på tværs af platformen ved at udnytte en enkelt kodebase. Udviklerne kan yderligere bruge specialiserede værktøjer til at opdatere applikationen hurtigt på tværs af flere platforme og enheder. Det er dog altid vigtigt for virksomheden at tilpasse applikationen til hver platform for at øge brugervenligheden og brugeroplevelsen. På samme måde skal virksomheden afprøve mobil platformen på tværs af platformen grundigt og effektivt for at gøre den populær og rentabel på længere sigt.

5 Best Practices for Mobile App Testing

1) Definer App's funktionelle krav klart

For at identificere alle fejl og mangler i ansøgningen skal QA-fagfolk forstå sine funktionelle krav klart. De klart definerede funktionskrav vil yderligere hjælpe virksomheden med at teste appen effektivt på tværs af flere enheder, platforme og netværk. Virksomheden skal udarbejde en omfattende liste over funktionelle krav i appen og dele det med testerne fra begyndelsen. Listen vil gøre det lettere for testere at identificere de forventede fejl eller fejl i applikationen ved at teste appen i de fleste egnede scenarier.

2) Følg retningslinjerne for hver mobilplatform

Hver mobil platform kræver, at app-udviklere følger visse retningslinjer. Så hver virksomhed skal følge de standarder, der anbefales af hver mobil platform på funktionalitet, indhold og brugergrænseflade design (brugergrænseflade). Når appen overholder disse retningslinjer, vil den køre problemfrit på mobilplatformen. Virksomheden skal sikre, at både udviklere og testere kender de retningslinjer, der anbefales af hver målrettet mobilplatform. Forståelsen vil hjælpe QA-fagfolk til at teste applikationen på hver platform i henhold til regler og standarder.

3) Vedligeholde balance mellem simulatorer og rigtige enheder

mobile platforme på tværs af platforme, har ingen forretninger råd til at investere i en lang række mobile enheder, der drives af større mobile platforme. Så mange virksomheder bruger simulatorer og emulatorer til at teste mobilapps uden at bruge mange penge. Men hver virksomhed skal huske, at emulatorer og simulatorer ikke giver 100% nøjagtige og pålidelige testresultater. Derfor skal det oprette et testlab, der indeholder både virkelige enheder og emulatorer. Det er også vigtigt for projektlederen at opdele testene på tværs af rigtige enheder og emulatorer. For eksempel kan emulatorer bruges til at udføre enhedsprøvning og integrationstest. På den anden side skal testere bruge ægte enheder til at udføre enhedsprofilering og regression, ydeevne, kompatibilitet og sikkerhedstest.

4) Vælg de rigtige krydsplatforme Mobile App Testing Tools

]

Ingen virksomhed kan stole på manuel test for at vurdere en mobil platform på en effektiv platform effektivt. Det er altid vigtigt for virksomheden at oprette et testlaboratorium bestående af de rigtige testautomatiseringsværktøjer. Hver virksomhed har mulighed for at vælge mellem flere platforme til mobile app-testværktøjer, herunder MonkeyTalk, M-eux, EggPlant, Squish, DeviceAnywhere og MobileCloud. De fleste af disse værktøjer er skybaserede og vurderer apps gennem platforme-scripts. Men virksomheden skal huske, at hvert af disse værktøjer har sine egne styrker og mangler. Så det skal vælge det rigtige værktøj og rammer i overensstemmelse med specifikke krav i projektet. En virksomhed kan også overveje at investere i testværktøjer, der understøtter flere målrettede mobilplatforme.

5) Test App'en i rigtige brugerbetingelser

For at vurdere en mobilapps funktionalitet , ydeevne og brugeroplevelse nøjagtigt skal testerne teste det i forskellige miljøer og forhold. Det er også vigtigt for virksomheden at undersøge, hvordan man kan teste mobilplatformen på tværs af platformen under reelle brugerforhold. En virksomhed har også en række muligheder for at teste mobilappen i reelle brugerforhold. Det kan for eksempel lette feltprøvning for at gøre det lettere for testere at vurdere applikationen under forskellige forhold og under forskellige netværkshastigheder. På samme måde kan en virksomhed vælge crowdsourced test for at få applikationerne testet af rigtige brugere på tværs af forskellige enheder, platforme og betingelser.

Det er også vigtigt for virksomheden at lave og implementere brugerdefineret teststrategi for hver krydsplatform mobil app. Den omfattende strategi vil gøre det lettere for QA-fagfolk at vurdere applikationen grundigt på tværs af flere platforme og enheder i overensstemmelse med specifikke krav og mål for virksomheden.

[ad_2]


Skriv til os