Adresse
Søvangsvej 1 DK-2650 Hvidovre
Telefon
(+45) 71 10 02 03
Mail
info@nordicwebdesign.dk

Webudvikling – undgå disse 3 hindringer for at komme ind i webudvikling!

[ad_1]

At komme ind i webudvikling har mange fordele, men hindringerne kan også virke umulige at overvinde. Det er ikke så svært, når man ved hvad barriererne er og hvordan man kan overvinde dem. Selvom du ikke har den rette uddannelse, den tekniske viden eller bare ikke ved, hvor du skal starte dig, behøver du ikke smide i håndklædet.

Du har ikke den rigtige uddannelsesmæssige baggrund. De fleste webudviklingsselskaber kræver, at deres medarbejdere har en formel uddannelse. Hvis du ikke har det, kan det virkelig virke næsten umuligt at komme ind i virksomheden.

Løsning: Webudviklingsselskaber søger ofte folk med formel uddannelse, men hvis du kan vise dem, som du har tidligere erfaring i virksomheden, er det meget muligt, at de stadig vil overveje at ansætte dig.

Du har ingen teknisk viden. OK, det betyder sandsynligvis, at du lige er begyndt. Jeg har været der selv. Og hvis det ser ud som om der er mange tekniske oplysninger, du er nødt til at lære, er du helt rigtig. Sagen er, at du flytter ind i et teknisk område, og der er ingen vej rundt om det.

Løsning: Start med det grundlæggende. I webudvikling, der er HTML. Mit forslag er, at du går til din lokale boghandel og finder en nybegynder-HTML-bog. Når du er klar til at tage det til næste niveau, finder du det.

Du ved ikke, hvor du skal starte. Der er mange teknologier involveret i webudvikling. Hvad gør det så spændende er, at du skal få mange teknologier til at arbejde sammen for at få de ønskede resultater. For at sige det helt, vil du ikke komme ind i webudvikling ved at være dygtig i kun én teknologi. Nu, hvis du ikke har nogen idé, skulle du begynde at have et problem.

Løsning: Start altid med det grundlæggende. Som jeg foreslog tidligere, er det HTML. Når du har opnået et grundlæggende færdighedsniveau i HTML, skal du fortsætte. Teknologier du absolut skal være dygtige i er CSS og Java Script. CSS er også kendt som cascading stilark og bruges til at gøre hjemmesiden til at kende og føle sig som webdesigners ønsker. Java Script bruges til at skabe dynamiske effekter på webstedet, såsom rollover menuer.

HTML, CSS og Java Script er alle klientsideteknologier. At være dygtig i disse 3 teknologier kan have landet dig et job i branchen for 10 år siden. I disse dage vil du dog være dygtig i server-side teknologier som PHP eller dot NET.

[ad_2]


Skriv til os